Ne može bez odbrane - novi kiks Sitija!

Izvor: Mondo, 23.Okt.2016, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne može bez odbrane - novi kiks Sitija!

Mančester siti ponovo imao posed lopte, više šansi, ali nije uspeo da savlada Sautempton koji je iskoristio njihove nove amaterske greške u odbrani.

Novi eksperimenti Gvardiole - bez dobiti po Mančester siti!

Manir španskog menadžera da iz utakmice u utakmicu ima što manje igrača koji brinu o defanzivi - a sve više onih koji brinu o organizaciji, ali ne i realizaciji šansi, nije se najbolje pokazao u prvom delu igre protiv Sautemptona koje je možda i najlošije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Sitija otkako je on seo na klupu.

"Građani" su pokušavali preko krila, ali su bili vrlo ranjivi u odbrani što je lukava ekipa Kloda Puela, preko Redmonda, znala da kazni i još jednom "opomenula" Pepa.

Uočio je i on greške u izboru igrača, pa je pravovremeno reagovao na pauzi i uveo Kelečija Ihenača koji je realizovao prvu šansu u kojoj se našao i tako nije dozvolio da njegov tim upiše tri poraza u poslednjih pet mečeva, ali nije uspeo ni da prekine niz bez pobeda koji se proteže od kraja septembra!

Zahvaljujući dobrom startu - "građani" ipak ostaju prvoplasirana ekipa u Premijer ligi. Međutim, sada prvo mesto dele sa Liverpulom i Arsenalom, koji takođe imaju po 20 bodova, ali nešto lošiju gol razliku...

MANČESTER SITI - SAUTEMPTON 1:1 (0:1)

Uskoro opširnije...

SITI: Bravo – Stouns, Kompani (od 78. Navas), Kolarov – Sterling, Silva, Fernandinjo, Gundogan, Sane (od 90. Nolito) – De Brujne (od 46. Ihenačo) – Aguero.

SAUTEMPTON: Forster – Martina, Fonte, Van Dajk, Mekvin – Dejvis, Romeu, Klasi (od 67. Hejbjerg) – Tadić (od 70. Bufal) – Redmond i Ostin (od 82. Vord-Praus).

Izvor: YouTube

Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.