Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne mogu da se radujem pobedi nad mojim Interom"

Najvaternije pristalice Intera aplauzom su pozdravile povratak Dejana Stankovića na "Đuzepe Meaci" kao pomoćnog trenera Udnezea, a na severnoj tribini bio je transparent "Pljuvao si krv za nas i borio se za naše boje. Gde god da odeš, uvek ćeš biti jedan od nas".

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Lacija i Intera, emortivno je doživeo ovacije navijača "nero-azura":

"Hvala navijačima na sjajnoj podršci. Uvek je lepo vratiti se kući. Očekivao sam ovakav prijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jer smo 10 godina živeli zajedno u pobedama i porazima. Možda sam bio rival Interu, ali iz poštovanja nisam želeo da se radujem našim golovima", rekao je Stanković posle pobede njegovog Udinezea na gostovanju Interu.

Milanski gigant ne zna za pobedu u Seriji A (dva remija i poraz) otkad je na čelu klupa Roberto Manćini.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.