Ne jedan, već dva štopera, plus pulen iz Juventusa! Pepu 200 miliona za prelazni rok!

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 08:58

Ne jedan, već dva štopera, plus pulen iz Juventusa! Pepu 200 miliona za prelazni rok!

Siti će se posle presude iz Lozane "otvoriti", sledi rekonstrukcija tima...

Siti će kupovati, u to nema nikakve sumnje, počeli su pregovori oko Nejtana Akea, ali navodno Gvardiola želi još jednog štopera. U pitanju je Himenez iz Atletika, ali je pitanje da li bi Simeone hteo da se odrekne ponovo defanzivca, nakon odlaska Ernandeza u Bajern i Godina u Inter.

Himenez ima 25 godina, Urugvajac ima klauzulu osd 120 miliona evra, jasno, Siti to neće platiti. Ali, očigledno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da Gvardiola hoće revoluciju u odbrani probaće da zameni Kansela za Semeda sa Barsom, Stons bi mogao u Arsenal, mada se interesuje i njegov bivši klub Everton.

"Etihad" će napustiti po svemu sudeći i Otamendi, tako da će Španac promešati karte.

Iako je tvrdio da neće tražiti zamenu za Sanea, raspitivali su se oko Traorea, ali su ih Vulvsi zaledili cenom od oko 100 miliona evra, oni ne žele da prodaju sjajnog napadača, koga je hteo i Liverpul.

Zbog toga se Gvardiola okrenuo fudbaleru koga zna i koga je trenira, Daglasu Košti iz Juventusa. Oni bi za pedesetak miliona evra mogao da se preseli u Englesku, Brazilca će Juve žrtvovati kako bi skupio novac za napadača, ali i podmladio tim, priča se da će probati da se ipak nagode sa Fiorentinom oko Kjeze.

U svakom slučaju, Siti će baciti rukavicu Čelsiju kada su u pitanju pojačanja, na remont odbrane i zamenu za Sanea, Pep ima nameri da potroši oko 200 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.