Ne isplati se vređati Kolarova, kapiten Srbije ide iz Italije, da li je ovo novi klub?

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne isplati se vređati Kolarova, kapiten Srbije ide iz Italije, da li je ovo novi klub?

Priče o Interu nemaju podlogu, iako su juče neki mediji to prenosili, ali iznervirani Kolarov bi mogao da napusti Seriju A i zaokruži fantastičnu karijeru!

Posle svega, ne bi čudilo da Aleksandar Kolarov napusti Romu.

Uvrede navijača ne želi da trpi, tim pre što daje sve od sebe, igra i povređen, od povratka u grad posle sedam godina u Sitiju, on se ispostavio kao jedan od retkih pravih poteza Monćija.

Klub i svlačionica su mu pružili podršku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali kapiten Srbije nije zadovoljan činjenicom da navijači ne cene njegovu posvećenost.

On se vratio iz Sitija i pored protivljenja Gvardiole jer nije više mogao da izdrži život u Engleskoj, odrekao većih primanja kako bi ponovo zaigrao u Italiju.

Juče mu je na srpskom podršku pružio i kapiten De Rosi, međutim Kolarov sada ne želi da produži ugovor sa Romom koji ima do 2020. iako "Vučica" hoće svim silama da ga zadrži.

Pojavio se Atletiko iz Madrida koji bi ga rado doveo, traže novog levog beka, odlazi Luis Felipe i kako se saznaje, kapiten reprezentacije Srbije ozbiljno razmišlja o odlasku.

Kolarov ima 33 godine, igra na vrhunskom nivou, pominje se i Inter, ali on želi da napusti Italiju i okuša se u Primeri. Zanimljivo da je Atletiko želeo Srbina i početkom decenije kada je otišao u Siti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.