Ne ismevam Jokića jer je bio debeo, ismevam ga jer je dosadan VIDEO

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 14:25

"Ne ismevam Jokića jer je bio debeo, ismevam ga jer je dosadan" VIDEO

Nekadašnji NFL igrač Kejšon Džonson izneo je niz negativnih tvrdnji na račun centra Denvera Nikole Jokića.

Džonson, bivši risiver nekoliko timova, je u podkastu "KJM", koji vodi zajedno sa Maksom Kelermanom sa ESPN-a i njegovim kolegom i nekadašnjim igračem Bulsa Džejem Vilijamsom, izjavio kako mu je Jokićeva igra dosadna.

"Je l’ to nešto što se sad dešava? Nisam rekao kao da je to nešto loše… Kad kažete nešto onda stanete iza toga. To sam rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao izraz kako, jednostavno kako mi je dosadan krompir, iako ga volim. Kad ga jedem bez nečega, onda je kao – ne. Kad odemo u restoran daju nam ga jer je dosadan i svejedno ga naručujemo. Jesam li ja stvarno jedini koji razmišlja o ovome? Jesam li jedini koji misli da, bez obzira na to koliko je Jokić sjajan i bez obzira na sve te MVP nagrade i sad šampionat, da je njegov stil nekako pospan. Znam da nisam, znam sigurno", rekao je Džonson.

Kao da ta izjava nije bila dovoljna, Džonson nije uspeo da se zaustavi i nastavio je u još gorem maniru.

"Ja ga ne ismevam zbog toga što je bio debeo kao dete, ja ga ismevam jer je dosadan. Kad slaviš šampionski prsten i pogledaš bocu šampanjca, Džej, i protreseš je onako", zaključio je Džonson.

Neshvatljivi komentari nekadašnjeg člana Njujork Džetsa, Tampa Bej Bakanirsa, Dalas Kaubojsa i Karolina Pantersa na račun aktuelnog šampiona i MVP-ja finala NBA lige...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.