Izvor: Blic, 18.Mar.2002, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Ne interesuje me smena'

'Ne interesuje me smena'

BEOGRAD - Poslednji poraz košarkaša Crvene zvezde, deseti u sezoni, ovog puta od subotičkog Spartaka i to usred 'Pionira', pokrenuo je lavinu nagađanja vezanih za sudbinu trenera Miroslava Nikolića. Iako su i ovog puta sami igrači najveći krivci za katastrofalno izdanje crveno-belih, treneri su, po običaju, prvi na udaru. Za sada Nikolić ne želi da komentariše priče o njegovoj smeni ili ostavci:

- Normalni su napadi na trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u ovakvim situacijama, ali ne želim još ništa da pričam. Ne interesuje me nagađanja o razlazu sa Zvezdom, a ako me pitate da li imam volje da nastavim sa radom u klubu, reći ću vam jedno: profesionalac sam i nastojaću da se kriza prevaziđe. Očekujem razgovore s čelnicima kluba posle čega će mnoge stvari biti jasnije - bilo je sve što smo juče čuli od Mute.

Hoće li doći do razlaza na relaciji Crvena zvezda - Miroslav Nikolić, znaće se već danas, posle redovne sednice Upravnog odbora na Malom Kalemegdanu. Do tada se sa imenima potencijalnih naslednika može samo špekulisati, ali već duže vremena kao najveći kandidati za Zvezdinu klupu figuriraju u ovom trenutku slobodni treneri Jovica Antonić, Rajko Toroman, Mihajlo Uvalin, dok u jednoj od varijanti Vladislav Lučić ima obezbeđeno mesto savetnika. Preostala dvojica, pominjanih ovih dana kao kandidati za trenersko mesto u Zvezdi - Stevan Karadžić i Aco Petrović, gotovo da i nisu više u opticaju. Jednostavno, Karadžić je čvrsto vezan profesionalnim ugovorom sa KSJ, kao i selektor mlađih kategorija (juniore za dve nedelje očekuje nezvanično SP u Majnhajmu), dok Petrović ima obaveze u Radničkom do kraja sezone. D. J. B. Đokić ugasio Zvezdu

Crvena Zvezda - Spartak 72:84

(17:13, 15:27, 21:18, 19:26) Dvorana Pionir. Gledalaca: 6.000 gledalaca

C. Zvezda: Jovanović 17, Moris 9, Dozet, Koprivica 10, Aleksić 18, Tica 1, Bjelica, Petrović 1, Đaletić, Nišavić, Nedić 10.

Spartak: Bjelica, Đokić 16, Šuput 16, Matić 9, Joksimović 5, Becin 11, Muhadinović, Ratković, Stanković 13, Bogešić, Majstorović, Rončević 14.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.