Ne ide bez Ronalda, Juve prosuo još dva boda, ali šta je Morata uradio na kraju?! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2020, 21:15

Ne ide bez Ronalda, Juve ''prosuo'' još dva boda, ali šta je Morata uradio na kraju?! (video)

Šampion i dalje neporažen u Seriji A, ali šta to vredi kada mu je vrh tabele sve dalji...

Peti remi Juventusa u devet odigranih kola Serije A!

Večerašnji je jedan od onih koji se nisu očekivali, Juve je kiksnuo na gostovanju Beneventu, meč je završen rezultatom 1:1.

Pred početak je odata pošta Dijegu Armandu Maradoni, a u 10. minutu utakmica je simbolično prekinuta na jedan minut, takođe u znak sećanja na najboljeg fudbalera u istoriji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Iako bez Kristijana Ronalda u sastavu, Juventus je relativno brzo uspeo da povede. Igrao se 21. minut meča, Kjeza je sa desne strane uputio dugu loptu ka Alvaru Morati koji je sa leve strane ušao u kazneni prostor, izborio se za prostor i uputio precizan udarac u ''malu mrežu'' - 0:1.

Dibala je pet minuta kasnije mogao da udvostruči prednost Juventusa, ali je iz izgledne situacije sa oko sedam metara promašio gol.

Ipak, kako se bližio kraj poluvremena, domaći tim je postajao konkretniji. Lapadula je u 35. minutu imao odličnu priliku za izjednačenje, ali je glavom šutirao zamalo pored desne stative.

Ali, to je bio uvod u ono što je usledilo desetak minuta kasnije. Majstorija Skijatarele u nadoknadi vremena prvog poluvremena, varkom se odlobodnio svojih čuvara, odlično šutirao, ali je Šćešnji odlično reagovao i izbio loptu u korner.

I upravo posle tog kornera Benevento je stigao do izjednačenja. Kružila je lopta oko kaznenog prostora Juventusa, na kraju Artur traljavo izbija loptu do Leticije, koji preciznim udarcem iskosa sa desne strane šalje loptu u suprotni ugao - 1:1.

U nastavku, Morata je u 52. minutu propustio priliku da vrati prednost šampionu, posle čega je usledio period jalove inicijative Juventusa. Vreme je radilo za domaći tim, koji je vrebao još koju priliku da iz kontre ugrozi gol ''Stare dame''.

Očekivano, na ulasku u finiš, Juventus pojačava pritisak. U 85. minutu najbolja prilika za goste u drugom poluvremenu, Bernadeski je centrirao sa leve strane, Kuluševski je propustio loptu za Dibalu koji gađa donji desni ugao gola domaćih, ali Montipo sjajno reaguje i izbija loptu u korner.

Na ulasku u nadoknadu vremena, Kuluševski je jednu izbijenu loptu posle kornera zahvatio sa nekih 15 metara, ali nije bilo većih problema za Montipa. U toj gužvi su igrači Juventusa tražili i jedanaesterac, ali za sudiju Paskvu je tu sve bilo čisto.

Šest minuta je trajala nadoknada vremena, ali nedovoljno da gosti stvore još koju ozbiljniju priliku.

Da sve bude gore po Juve, Morata je na samom kraju meča zbog protesta dobio direktan crveni karton!

-



Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Novi kiks PSŽ-a, u finišu još i dobro prošao! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2020, 00:12

Iznenađenje na ''Parku prinčeva'', neprijatno za navijače šampiona Francuske...Dvanaesto kolo igra se ovog vikenda u francuskoj Ligi 1, a utakmica koja je obeležila dan bio je duel PSŽ-a i Bordoa, koji je završen bez pobednika, rezultatom 2:2!..Ovo je već drugi uzastopni meč u šampionatu Francuske...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.