Ne dolazi na treninge i niko mu ništa ne može

Izvor: B92, 04.Avg.2023, 14:34

Ne dolazi na treninge i niko mu ništa ne može

Defanzivac San Francisko Fortinajnersa Nik Bosa ne trenira sa ekipom već neko vreme i situacija je alarmantna.

Nik Bosa važi za zvezdu u usponu i jednog od boljih defanzivaca NFL-a i čak aktuelni defanzivac godine, a na treninzima San Franciska se ne pojavljuje već neko vreme.

Razlog za to nije nimalo bizaran, radi se o pregovorima za novi ugovor koji baš i ne idu u smeru kojim bi Bosa želeo da idu.

On je ovaj vid protesta odavno najavio pošto želi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da sačuva zdravlje i sve dok ne potpiše novi ugovor neće ga ni biti na treninzima.

Stvari sada postaju zanimljivije. Nik Bosa je i dalje na ruki ugovoru i zbog toga San Francisko ne može da ga kazni sa 50.000 dolara zbog propuštanja timskog treninga.

Bosa ne mora da žuri, stvari idu u njegovu korist i čim bude došlo do dogovora, on će se vratiti.

Njegova životna priča je interesantna. Mlađi je brat Džoija Bose, defanzivca Los Anđeles Čardžersa, a njihov deda Džon Bosa je osamdestih bio defanzivac Majami Dolfinsa.

Pradeda Nika i Džoija Bose bio je kum Al Kaponea, Toni Arkado, koji je postao šef mafije Čikaga 1943. godine nakon Kaponeove smrti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.