Nazor: Utakmica s Partizanom od velikog značaja

Izvor: B92, 19.Jan.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nazor: Utakmica s Partizanom od velikog značaja

Trener košarkaša Zadra Ante Nazor rekao je da je predstojeća utakmica protiv Partizana od velikog značaja za njegov tim.

"Ovo je utakmica od velikog značaja, ne treba da naglašavam šta bi nam pobeda značila za očuvanje statusa u ABA ligi", rekao je Nazor.

Košarkaši Zadra dočekuju u subotu ekipu Partizana u utakmici 16. kola ABA lige.

Posle 15 odigranih utakmica, Zadar ima pet pobeda i 10 poraza i trenutno je deseti na tabeli regionalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takmičenja, dok crno-beli na četvrtoj poziciji imaju skor 9/8.

Zadar je u prvom ovosezonskom meču slavio u Beogradu sa 95:85.

"Od našeg poslednjeg susreta, Partizan je kvalitetnija ekipa, imaju dosta manevarskih igrača, zbog čega moramo odseći njihovu spoljnu od unutrašnje linije. Pred nama su veliki energetski zahtevi kako bismo parirali u odbrani i skoku, a nema boljeg primera kako to raditi od utakmice koju smo dobili u Beogradu", rekao je Nazor.

Utakmica se igra u subotu od 17.00.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRNO-BELA DRAMA SA SREĆNIM KRAJEM: Partizan posle produžetka savladao Zadar, Pejdž sipao trojke (VIDEO)

Izvor: Kurir, 19.Jan.2019

Košarkaši Partizana savladali su posle produžetka Zadar (97:92) u 16. kolu regionalne ABA lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.