Navijačica Steaue izbodena nožem

Izvor: B92, 18.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijačica Steaue izbodena nožem



Rumunska tinejdžerka izbodena je danas nožem u gradu Tirgu Žiu, samo nekoliko sati pre početka utakmice Steaua - Panduri.

U želji da se slika sa omiljenim fudbalerom Banel Nikolitom, 18-godišnja Ileana Dita otišla je u hotel u kome je odseo gostujući tim, kada je iz gužve napao drugi navijač.

"Pacijent je primljen sa ozbiljnim povredama vrata", saopšteno je iz urgentnog centra Tirgu Jiua.

Policija je uhapsila navijača i optužila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ga za pokušaj ubistva, zbog čega može da dobije i do 15 godina zatvora.

To nije bio jedini današnji fudbalski incident u Rumuniji. Navijači Politehnike i UTA Arada potukli su se u Temišvaru pred početak utakmice, zbog čega je morala da interveniše policija i upotrebi silu.

Policija je saopštila da je jedan policajac lakše povredjen, kao i troje navijača, a da ih je "desetine" zadržano.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.