Navijači zabrinuti, ko odlučuje o prodaji Sadika - Partizan ili Roma? Iz Humske stigao odgovor! (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2020, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači zabrinuti, ko odlučuje o prodaji Sadika - Partizan ili Roma? Iz Humske stigao odgovor! (foto)

Da li je sada situacija jasnija?

U jeku najava da bi Umar Sadik mogao da napusti Partizan za veliko obeštećenje možda koliko ove zime, pojedini navijači "crno-belih" su ipak zabrinuti.

Razlog je jednostavan, Partizan još uvek nije otkupio ugovor Nigerijca od Rome što će klub iz Humske koštati 1,6 miliona evra, pa se spekuliše o tome da bi "vučica" mogla da uzme veliki deo "kolača".

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Sada je situaciju razjasnio i potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić koji se oglasio na svom Tviter nalogu.

"Umar Sadik može biti otkupljen 10. juna za 1,6 miliona evra i tada se Partizan prvi puta. Ovo je januar i sada je Sadik Romin igrač na pozajmici u Partizanu. Prodaja u januaru uključuje i Partizan i Romu. Prodaja u junu, nakon što ga Partizan otkupi, zavisi samo od Partizana. Sapienti sat", poručio je Vuletić.

Koliko je to dobra situacija za "crno-bele" ostaje da se vidi jer je Sadik na meti brojnih evropskih, ali i klubova iz Azije.

US moze biti otkupljen 10.6. za 1.6 m. i FKP se tada prvi pita. Ovo je januar i sada je US Romin igrac na pozajmici u FKP. Prodaja u januaru ukljucuje u odlucivanju i FKP i Romu. Prodaja u junu, nakon sto ga FKP otkupi, zavisi samo od FKP. Sapienti sat.

— Partizanus Verus ⭐️⭐️⭐️⭐️ (@PartizanusV) January 17, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PARTIZAN REŠIO DILEMU OKO SADIKA: Evo kako napadač može da napusti crno-bele

Izvor: Kurir, 17.Jan.2020

Umar Sadik jedna je od najvećih transfer priča u Srbiji ove zime.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.