Navijači ljuti na Rafu: Šta imaš protiv Mitrovića?

Izvor: B92, 20.Avg.2017, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači ljuti na Rafu: Šta imaš protiv Mitrovića?

Navijači Njukasla ljuti su na menadžera 'Svraka' Rafi Benitesu jer je na meču protiv Hadersfilda ostavio Aleksandra Mitrovića na klupi.

Povratnik iz Čempionšipa posle dva meča na startu sezone nije uspeo da postigne gol i da osvoji bodove.

Posle poraza od Totenhema izabranici Rafe Benitesa izgubili su od Hadersfilda sa 2:0 u drugom kolu engleskog šampionata.

Odmah se usledile reakcije nazadovoljnih navijača na Tviteru, koji se između ostalog, pitaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog čega je Rafa Benites dao prednost Hoselu u odnosu na srpskog reprezentativca.

Iako se Srbin zagrevao i delovalo je da će ući u igru, Rafa se odlučio da šansu pruži svom zemljaku Hoselu, koji je ušao u 52. minutu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.