Navijači besni, otpisani zaspao na klupi Barselone!

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2018, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači besni, "otpisani" zaspao na klupi Barselone!

Niko ne zna kako će Barsa rešiti ovaj problem...

Drvlje i kamenje na Čileanca, on se buni jer ne igra, a svojim najnovijim potezom pokazao je u stvari da ga puno i ne zanima ono što se dešava.

Navodno ga Katalonci nude velikom broju klubova, ali niko neće čoveka koji stvara probleme. Odigrao je manje od 200 minuta od kada je stigao iz Bajerna, izrazio nezadovoljstvo, a Valverde ne odustaje, Vidal je zakucan za klupu.

Najnovija scena od vikenda pokazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se to neće promeniti.

U trenucima kada je bilo jasno da neće ući, da su izvršene sve tri izmene, Čileanac se udobno namestio i zatvorio oči, nije ga zanimala utakmica.

Ovo je izazvalo pravu buru, a posledica će sigurno biti klupa i u narednim mečevima, i tako do januara, kada će Katalonci morati da nađu rešenje za promašenu investiciju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.