Navijači besni na najskupljeg na svetu: Vrati se u Hal! Solskjer već zna rezultat u Beogradu?

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2019, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači besni na najskupljeg na svetu: "Vrati se u Hal"! Solskjer već zna rezultat u Beogradu?

Na udaru štoper zbog poruke, a čini se, na osnovu viđenog ove sezone da je Norvežanin previše optimističan pred dolazak u Srbiju.

Hari Megvajer je baš razbesneo navijače Junajteda posle duela u Holandiji u kome Junajted nije šutnuo na gol rivala. Dosadna utakmica se završila 0:0, a najskuplji štoper u istoriji je napisao na društvenim mrežama: "Bod na strani, hvala za podršku".

Usledila je lavina uvreda na račun čoveka koji je plaćen više od 90 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << evra.



"Bod ti je dovoljan, jesi li normalan"
, "Zaboravio si da igraš za Junajted", "Vrati se u Hal sa tim mentalitetom", pisali su besni navijači.

Bilo je i niskih udaraca pa je engleski reprezentativac bio prinuđen da izbriše tvit.

On nije igrao, Solskjer je izveo kombinovani tim, kaže da je zadovoljan partijom, iako nikome nije jasno zbog čega.

"Ako igrate nerešeno na strani u EL i dobijate kod kuće, proći ćete dalje. Ne mogu da verujem da sudija nije svirao penal nad Rašfordom, isto kao protiv Arsenala. To je frustrirajuće, jer momci zaslužuju više. U sledećem kolu idemo u Beograd da pobedimo", optimista je Norvežanin.

Za vikend Junajted nastavlja šampionat, u nedelju gostuju Njukaslu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.