Navijači Univerzitatee Kluž tek će da polude: Šta će igrač u kladionici?

Izvor: MozzartSport.com, 19.Mar.2015, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Univerzitatee Kluž tek će da polude: Šta će igrač u kladionici?

Univerzitatea iz Kluža ne zna pobedu od početka 2015. godine, doživela je tri poraza i dva remija, a ono što je još zapanjujuće je da još nije postigla ni gol. To je bio više nego dovoljan povod da nekih 500 navijača dočeka igrače ispred svlačionice i ozbiljno zaprete "ako ispadnete, slomićemo vam noge" i  "svuda vas pratimo, a vi nas brukate", ali pojedini tu poruku nisu ozbiljno shvatili. Pitanje je šta će tek sada uraditi pošto je holandski fudbaler Serđo Cijler >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uslikan u jednoj kladionici kako gleda u listu koja je okačena na zidu.

U Rumunji je igračima strogo zabranjeno klađenje, tako da će se 27-godišnji Cijler, koji je do sada odigrao samo 99 minuta, suočiti sa ozbiljnim posledicama što se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

„Čuo sam i video njegovu sliku, gde stoji u kladionici. Disciplinska mera za taj prekršaj je poznata: dve godine suspenzije i kazna od 300.000 leja (više od 67.000 evra). Moraćemo da otvorimo istragu povodom ovog slučaja, potrebno je sa pravne strane sve ispoštovati, a onda ćemo već saopštiti koji su sledeći koraci“, rekao je predsednik Kluba Vlad Munteanu.

Slika Cijlera u medijima izašla je samo dan pošto su navijači pretili igračima zbog loših rezultata. Kako će sada reagovati?

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.