Navijači Sparte izazvali prekid meča sa Slovanom u Bratislavi /video/

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Sparte izazvali prekid meča sa Slovanom u Bratislavi /video/

Utakmica trećeg kola Grupe I u Ligui Evrope između Slovana iz Bratislave i Sparte iz Praga prekinuta je u 40. minutu pošto su navijači Sparte utrčali na teren.

Oko 40 navijača Sparte probilo je ogradu, te je utrčalo na teren i krenulo ka pristalicama Slovana. Fudbaleri obe ekipe bezbedno su otišli u svlačionicu i niko nije povređen.

Veliki broj policajaca je posle nekoliko minuta uspelo da smiri nerede na stadionu Pasijenki u Bratislavi. Kako su preneli slovački >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mediji, švedski arbitar Martin Strembergson  je odlučio da se utakmica nastavi pošto se isprazne tribine.

Slovan posle prva dva kola ima oba poraza, dok je Sparta ima jedan trijumf i poraz.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VIDEO: Navijači prekinuli utakmicu u Bratislavi

Izvor: Mondo, 23.Okt.2014

Utakmica trećeg kola Grupe I Lige Evrope između Slovana iz Bratislave i Sparte iz Praga prekinuta je u 40. minutu pošto su navijači gostujućeg tima utrčali na teren...Foto: YouTube/screenshot..Incident za incidentom u četvrtak uveče...Nereda je bilo u Lilu, u Milanu, a sada stiže i ružna vest...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.