Navijači Sevilje posle Kupa kralja napali Spahića i Rakitića

Izvor: Blic, 12.Jan.2012, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Sevilje posle Kupa kralja napali Spahića i Rakitića

Navijači Sevilje, nezadovoljni partijama prvotimaca Emira Spahića i Ivana Rakitića, kao uostalom i kompletne ekipe u Kupu kralja, verbalno su napali dva fudbalera po završetku utakmice sa Valensijom.

Iako su Andalužani ovaj meč dobili sa 2:1, ispali su iz Kupa jer je u prvom bilo 1:0 za Valensiju.

Lošiji rezultati ove sezone bili su dovoljan povod grupici navijača da sačekaju fudbalere na parkingu, a pretpostavlja se da su Spahića i Rakitića izabrali nasumično, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pošto su prvo njih spazili.

Kako piše španska Marka, navijači su počeli da vređaju Spahića koji nije ćutao, pa se u priču umešao i Rakitić. Reprezentativac Hrvatske je dobronamernim tonom pokušao da smiri strasti u čemu je na kraju i uspeo, iako pojedini mediji spekulišu da je on odgurnut na pod.

U klubu su upoznati sa dešavanjima posle utakmice i nisu imali šta da prigovore svojim fudbalerima, naprotiv.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.