Navijači Reala bi da izbace Bejla i Ronalda iz ekipe! Ančeloti uzvraća: Neću da menjam napadače, kriv je ostatak tima

Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2015, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Reala bi da izbace Bejla i Ronalda iz ekipe! Ančeloti uzvraća: Neću da menjam napadače, kriv je ostatak tima

Anketa pokazuje da od napadačkog trija Madriđana Karim Benzema uživa najveće poverenje publike, međutim, iskusni Italijan izjavio da je problem na drugoj strani

Navijači Reala su ljuti. Vrište iz dubine duše: „Vreme je za promene“. Posle dva vezana kiksa, zbog kojih su Madriđani pali na drugo mesto tabele, pristalice Kraljevskog kluba ultimativno zahtevaju od trenera Karla Ančelotija rezove u ekipi. Ako je suditi na osnovu glasa naroda, italijanski stručnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << trebalo bi da se vrati formaciji 4-4-2, koja se u prošlosti pokazala višestruko korisnom po prvaka Evrope.

To pokazuju rezultati ankete koju je As sproveo među navijačima Reala, pod pitanjem „Da li bi Ančeloti trebalo da se vrati sistemu 4-4-2“. Čak 92,1 odsto ispitanika odgovorilo je potvrdno, verovatno imajući na umu poslednji meč sa Barselonom, kad je na stadionu Santjago Bernabeu bilo 3:1. Tad je van stroja bio povređeni Geret Bejl, u napadu su igrali Karim Benzema i Kristijano Ronaldo, uz Pepea, strelci u El klasiku. Sad je situacija daleko od idealne, pa bi eventualne promene značile da za jednu od prve tri zvezde tima nema mesta u startnih 11 u narednom periodu, koji za Real praktično ima prizvuk odlučujućeg dela sezone. Jer, 23. marta na Nou Kampu očekuje ga duel sa Kataloncima, koji se od nedelje šepure na vrhu Primere.

U međuvremenu sva trojica igraju daleko ispod očekivanja.

„Nećemo da menjamo indentitet, koji nam je doneo fantastične rezultate. Ako budem nešto menjao to će biti na sredini terena, kako bi ekipa dobila ravnotežu između odbrane i napada, bez obzira da li igramo u formaciji 4-3-3 ili 4-4-2“, nepokkoleblji je Karlo Ančeloti.

Druga anketa Asa ilustruje da su navijači izgubili strpljenje kad je reč o Geretu Bejlu. Na pitanje „Ko bi trebalo da ispadne iz tima od BBC trija“ čak 46,1 odsto ispitanika odgovorilo je da je - Velšanin. Mada, ni pozicije Kristijana Ronalda uopšte nisu sigurne u očima publke, jer je za njegovo udaljavanje iz startnih 11 glasala čak trećina navijača (32,2 odsto), dok Karim Benzema uživa najveće poverenje pristalica, s obzirom da bi tek 21,7 odsto ljudi volelo da ga vidi na klupi za rezerve.

„Bejl, Benzema i Ronaldo su nam dosta dobrog doneli, nisu samo oni krivi, cela ekipa nije na očekivanom nivou. Sve dok njih trojica funkcionišu zajedno ništa neću da menjam. Verujem im. Možda su u padu forme, međutim, nisu jedini krivci. Ostatak ekipe ne pomaže dovoljno napadačima“, odbio je Ančeloti čak i pomisao da nekog od ofanzivaca okrivi za neuspehe iz duela sa Viljarealom (1:1) i Atletik Bilbaom (0:1), što znači da su male šanse da neko od njih bude van ekipe u revanšu osmine finala Lige šampiona, u kome branilac titule, posle sigurnih 2:0 iz Gelzenkirhena, dočekuje Šalke.

Ukoliko verujete da će Real uprkos lošijim izdanjima da savlada Nemce možete da okušate sreću u Kladionici MOZZART, a pošto se očekuje da Ronaldo, Bejl i Benzema posle kritika budu motivisani, možda se raspucaju, pa će hrabriji pokušati to da naplate tipovanjem kombinacije 1-1&3+ koja plaća kvotom 1,87.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.