Navijači Napolija preko ebay sajta prodaju busenje trave sa istorijskog meča

Izvor: B92, 06.Maj.2023, 15:45

Navijači Napolija preko "ebay" sajta prodaju busenje trave sa istorijskog meča

Pojedini fanovi novog prvaka Italije koji su utrčali na teren u Udinama da slave titulu razmišljali su i kako da profitiraju

Neposredno posle egala u Udinama (1:1), kojim je Napoli osigurao prvu titulu u Seriji A posle 33 godine, na poznatom sajtu za prodaju svega i svačega "ebay" pojavio se i busen trave.

Ako pitate navijače Napolija, nije to običan busen, već deo istorije. U pitanju je komad travnate podloge na kojem je ekipa iz Napulja došla do rezultata kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je obezbedila veliki uspeh.

Početna cena - 100 evra.

Kako se može videti, zainteresovanih ima, licitacija traje, a trenutno je ovo parče zemlje i trave dostiglo cenu od 700 evra.

Koliko je autentičan, teško je reći, nije moguće to i dokazati, mada na mrežama postoje snimci brojnih navijača koji su nakon meča otkidali busenove i stavljali ih u kese.

Moguće je da je baš neko od ovih ultrasa i prodavac zanimljive memorabilije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Navijači Napolija preko interneta prodaju busenje trave sa istorijskog meča

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Maj.2023, 00:25

Neki od pristalica su po završetku meča u Udinama utrčali na teren kako bi sa svojim miljenicima proslavili istorijski uspeh Fudbaleri Napolija osvojili su šampionsku titulu posle 33 godine čekanja, a slavlje navijača širom Italije i dalje ne prestaje. Neki od pristalica su po završetku meča...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.