Navijači Maribora posle udesa pomagali povređenim policajcima BiH

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jul.2012, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Maribora posle udesa pomagali povređenim policajcima BiH

Nekoliko policajaca koji su posle tuče u Sarajevu bili u pratnji autobusa s navijačima Maribora, povređeno je u utorak uveče u saobraćajnom udesu kod Dervente.

Kako pišu "Nezavisne novine", povređeno je pet do šest policajaca koji su Slovence pratili posle njihovog sukoba sa navijačima Željezničara u Sarajevu.

Policija nije iznela okolnosti udesa, navodeći da će to učiniti u sredu, iako se saznaje da je jedan policajac u teškom stanju.

List >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nezvanično saznaje da su se u Derventi sudarili policijsko vozilo i kombi koji je išao iz suprotnog pravca, te da su slovenački navijači, posle sudara, istrčali iz svog autobusa i pomogli povređenim policajcima BiH.

Grupa iz Slovenije koja je danas učestvovala u masovnoj tuči u centru Sarajeva, ispraćena je prema Sloveniji.

Navijači iz Slovenije su došli u Sarajevo na revanš utakmicu drugog kvalifikacija za Lige šampiona, između Željezničara i Maribora koju su dobili Slovenci sa 1:2.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.