Izvor: B92, 18.Jul.2020, 00:21

Navijači Lidsa slave povratak u elitu FOTO/VIDEO

Nekoliko stotina navijača Lidsa okupilo se ispred stadiona Eland Roud, gde proslavljaju povratak tog fudbalskog kluba u Premijer ligu.

Navijači su upalili u bojama kluba plave i žute dimne bombe i uz pesmu su proslavljali povratak kluba u elitu prvi put posle 16 godina.

Pročitajte još: "Ludak" uveo Lids u Premijer ligu posle 16 godina!

Oni su prekršili pravila nadležnih, pošto je bilo nemoguće držati distancu i većina nije nosila zaštitne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << maske. Redari su bezuspešno pokušavali da naprave red i razdvoje ih.

Navijači su pozdravili i igrače koji su se pojavili na prozoru.

Pročitajte još: Ludak

Uprava kluba i lokalna policija su prethodno zamolili navijače da se ne okupljaju, kako bi se zaustavilo širenje koronavirusa, ali je bilo nemoguće sprečiti ih da dođu ispred stadiona, nakon što je Hadersfild pobedio Vest Bromvič sa 2:1 i omogućio direktan plasman Lidsa u Premijer ligu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U INAT KORONI: Navijači Lidsa ispred stadiona slavili plasman u PL! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020

Lids se vratio u elitu nakon 16 godina...Stotine navijača Lidsa okupili su se sinoć ispred stadiona "Eland Roud", gde su proslavili povratak tog fudbalskog kluba u Premijer ligu...Navijači su upalili u bojama kluba plave i žute dimne bombe i uz pesmu su proslavljali veliki povratak...Oni su prekršili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.