Navijači Levskog: Srbe na vrbe i ubi Srbina

Izvor: Sportal.rs, 12.Okt.2009, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Levskog: "Srbe na vrbe" i "ubi Srbina"

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u prijateljskoj utakmici od Levskog sa 1:0. Susret koji je odigran u Sofiji brzo će se zaboraviti, ali će u sećanju ostati uvrede bugarskih navijača na račun Srba! Naime u toku utakmice sa tribina stadiona Georgi Asparuhov, na kojem je bilo prisutno oko 1500 gledalaca, čulo se skandiranje "Srbe na vrbe" i "ubi Srbina", piše "Kurir".

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Poraz Zvezde od Levskog u Sofiji

Izvor: B92, 11.Okt.2009, 21:20

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Levskog u Sofiji sa 1:0 u prijateljskoj utakmici, a gol odluke postigao je Kaliste u sedmom minutu. ..Brazilac je ne baš najbolje šutirao, ali je Stamenković nespretno reagovao i skoro sam poslao loptu u gol. Posle odbrane Stamenkovića lopta je dobila kontrafelš,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.