Navijači Korintijansa protiv Ronalda

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Okt.2010, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Korintijansa protiv Ronalda

Nezadovoljni navijači brazilskog prvoligaša Korintijansa protestvovali su protiv najpoznatijeg igrača  kluba Ronalda, zbog loše kondicione pripremljenosti.
-Ronaldo, počni da igraš! Korintijans nije banja za tvoj oporavak - skandirale su pristalice trofejnog kluba, ogorčene što je nespremni veteran odigrao samo tri meča >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u šampionatu Brazila ove sezone.
Oko 200 navijača Korintijansa odlučilo je da poseti trening svojih ljubimaca i veoma oštro upozori Ronalda da promeni način ponašanja u narednom periodu.
Ronaldo je na tviteru poručio navijačima da od njih zahteva da ga više poštuju i dodao da njihovi protesti nisu način da se pomogne klubu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači Korintijansa protestvovali protiv Ronalda

Izvor: SrbijaNet.rs, 17.Okt.2010

Nezadovoljni navijači brazilskog fudbalskog prvoligaša Korintijansa protestvovali su danas protiv najpoznatijeg igrača tog kluba Ronalda, zbog njegove loše kondicione pripremljenosti. "Ronaldo, počni da igraš Korintijans nije banja za tvoj oporavak", skandirale su pristalice trofejnog kluba,...

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.