Navijači Intera spremili 30.000 pištaljki za izdajnika Lukakua

Izvor: B92, 28.Okt.2023, 08:56

Navijači Intera spremili 30.000 pištaljki za "izdajnika" Lukakua

Najvatrenije pristalice Intera spremaju se za Romu kao da je u pitanju meč sezone, što, za tvrdokorne, i jeste, jer na "Meacu" stiže Romelu Lukaku.

Letošnje "flertovanje" sa Juventusom ultrasi Intera nisu oprostili svom bivšem fudbaleru i sada će ga dočekati "kako dolikuje".

Italijanski mediji kažu da su navijači "neroazura" pripremili 30.000 pištaljki kao poseban ometajući faktor za Belgijanca.

Plan je da svaki navijač zviždi svaki put kada Lukaku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << primi loptu što bi moglo znatno da mu ometa koncentraciju i da mu "probije uši", ali će, i to je bojazan, remetiti i sudijski posao iz logičnog razloga.

Navijači neće odustati od onoga što su naumili a tek kada krene utakmica pokazaće se da li će arbitri imati uslove da neometano rade svoj posao - da zvižde i da ih čuju akteri na terenu.

Ultrasi Intera saopštili su da će najvažniji rekvizit za nedelju deliti na svakom od ulaza n stadionu.

Meč Inera i Rome na programu je u nedelju u Milanu od 18 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.