Navijači: Bulut je spektakularan

Izvor: Mondo, 04.Dec.2018, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači: Bulut je spektakularan

Trofejni srpski basketaš dobio je još jednu nagradu za fenomenalnu sezonu sa ekipom Novi Sad Al Vahda.

Dušan Domović Bulut glasovima navijača je drugi put u karijeri izabran za "najspektakularnijeg igrača" (MSP) FIBA Svetskog tura u basketu 3x3.

Bulut je u glasanju koje je FIBA organizovala na društvenim mrežama odneo pobedu ispred Minsu Parka iz Južne Korene i Majkla Linklejtera iz Kanade.

Ekipa Novog Sada Al Vahde, predvođena Dušanom Domovićem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Bulutom, ove godine je trijumfovala na pet takmičenja Svetskog 3x3 tura (Saskatun, Prag, Lozana, Debrecin, Hajderabad), kao i na završnom turniru u Pekingu, gde je Bulut dobio i MVP nagradu.

Zajedno sa saigračima, Dejanom Majstorovićem, Markom Savićem i Mađarom Tamašom Ivoševim, na tim takmičenjima je imao perfektan skor 32-0.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Navijači: Bulut opet "najspektakularniji"

Izvor: Mondo, 04.Dec.2018

Trofejni srpski basketaš dobio je još jednu nagradu za fenomenalnu sezonu sa ekipom Novi Sad Al Vahda...Dušan Domović Bulut glasovima navijača je izabran za "najspektakularnijeg igrača" (MSP) FIBA Svetskog tura u basketu 3x3, i to drugi put u karijeri...Bulut je u glasanju koje je FIBA organizovala...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.