Navijači Bolonje kreću u akciju

Izvor: Mondo, 30.Dec.2018, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Bolonje kreću u akciju

Traže se ostavke nekoliko ključnih funkcionera, uključujući bivšeg golgetera crveno-plavih Marka Di Vaja.

Fudbaleri Bolonje otišli su na tronedeljnu pauzu u Seriji A kao 18. u konkurenciji 20 timova, a to znači da su među glavnim kandidatima za ispadanje.

Navijači su u prvom redu nezadovoljni radom direktora kluba Marka Di Vaja i odlučili su da počev od sledeće utakmice, protiv Juventusa u osmini finala Kupa Italije (12. januara), prestanu da dolaze na stadion.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Ta osoba mora da se odvoji od našeg slavnog kluba, od našeg grada i naše tribine. Zato smo spremni da naš sektor ostavimo praznim na meču protiv Juventusa. Vreme razgovora i saopštenja je prošlo, sada prelazimo na dela, u interesu Bolonje. Apelujemo na vas da uradite isto", piše u saopštenju najvatrenije navijačke grupe crveno-plavih.

Pored Di Vaja, koji je od 2008. do 2012. dao 65 golova za Bolonju, navijači žele da vide leđa generalnog menadžera Klaudija Fenućija i sportskog direktora Rikarda Bigona.

Bolonja je u subotu dva puta stizala do izjednačenja u meču protiv Napolija, ali je Dris Mertens u 88. minutu postigao gol za konačnih 3:2.

U javnosti se "šuškalo" da bi na mesto šefa struke mogao da se vrati Roberto Donadoni, ali je uprava javno pružila podršku Filipu "Pipu" Inzagiju, letošnjoj Donadonijevoj zameni.

Bolonja je iz 19 kola sakupila samo 13 bodova, tri manje od Empolija, koji je prvi tim "iznad crte".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.