Navijači Alijance ponovo divljali: Tukli se i međusobno u Argentini!

Izvor: Sportal.rs, 11.Feb.2015, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Alijance ponovo divljali: Tukli se i međusobno u Argentini!

Huligani fudbalskog kluba Alijance iz Lime ponovo su se skandalozno ponašali, samo nekoliko dana pošto su upali na trening i tukli igrače svog tima.

Ratoborni Peruanci su u velikom broju bili prisutni na tribinama tokom revanša meča kvalifikacija za Kopa Libertadores protiv Hurakana u gostima, gde su se međusobno žestoko sukobili.

U tuči su koristili kaiševe, čak i obuću, i sve što im se našlo pod rukom na dotrajalim tribinama, dok je ostatak prisutnih na stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << posmatrao scene nasilja u režiji gostiju.

Fanovi najstarijeg peruanskog kluba su u Buenos Ajres su već doputovali poprilično nervozni zbog ubedljivog poraza njihovog tima u prvom meču rezultatom 4:0. Revanš je završen bez golova, tako da su se Argentinci plasirali u grupnu fazu elitnog takmičenja na južnoameričkom kontinentu.

(Foto: Beta/AP/Rodrigo Abd)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.