Navijač Sitija ismevao Murinja, predstavio se kao zamena lepe doktorke /FOTO/

Izvor: Blic, 16.Avg.2015, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač Sitija ismevao Murinja, predstavio se kao zamena lepe doktorke /FOTO/

Jedan navijač Mančester sitija na originalan način se našalio na račun trenera Čelsija Žozea Murinja, zbog toga što je Portugalac izbacio lepu doktorku Evu Karneiro iz ekipe.

Navijač Sitija je malo ranije stigao na meč koji su u nedelju odigrali njegovi ljubimci sa Čelsijem na Etihadu, i to obučen kao doktor.

On je potom pokušao da siđe na teren, a kada mu je prišao redar, našalio se, rekavši da je novi doktor Čelsija, zamena za Evu Karneiro.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Cheeky. This Man City fan has come dressed as a medic & posted himself near Jose Mourinho's technical area. pic.twitter.com/kDk94sQrQu

ICYMI, this photo I took earlier is of #MCFC fan dressed as a doctor. He's sat right next to #CFC bench... #BPLonNBC pic.twitter.com/fp62zBymwn

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.