Navijač Rome Pjaniću: Vi ste sramota!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Mar.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač Rome Pjaniću: Vi ste sramota!

Roma nastavlja da posrće, a najnoviji poraz od Sampdorije na "Olimpiku" prelio je čašu žuči među navijačima "vučice". Jedan od njih obrusio se na reprezentativca BIH Miralema Pjanića.

- Kakvi ste to! Svi spavate?! Kada mislite početi da pobeđujete? Sampdorija vas je prebila, vi ste sramota - doviknuo je jedan navijač Rome iz automobila, dok je Pjanić odgovorio gnevnom Rimljaninu da je ovo samo loš period i da će uskoro da budu oni pravi.

Do pre mesec dana Roma se borila za Skudeto sa Juventusom,  a sada joj visi i mesto u LIgi šampiona jer se Lacio, Napoli, Fiorentina i Sampdorija opasno približavaju Totiju i drugovima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.