Izvor: B92, 24.Feb.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač Partizana izboden nožem u Čačku

Navijač Partizana Lazo Lazarević (21) iz Beograda nožem je izboden u Čacku, tokom utakmice između tog beogradskog kluba i domaćeg Borca.

Lazarević je zadobio teže telesne povrede, nakon čega je smešten u čačansku bolnicu. Agencija Beta saznaje na intezivnom odeljenju ove bolnice da će Lazarević u toku dana biti operisan.

Do incidenta, u kojem je Lazarević uboden nožem, došlo je u poluvremenu utakmice, kada su se na južnoj tribini čačanskog stadiona sukobile >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dve grupe navijača Partizana.

Predsednik Upravnog odbora FK Borac Predrag Teofilović rekao je agenciji Beta da drugih incidenata na utakmici nije bilo i da su navijači Partizana krenuli autobusima u Beograd oko 16.15 časova.

Beogradski Partizan pobedio je Borac sa 1:0 u prvom kolu drugog dela sezone.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.