Navaro kao nekada

Izvor: MVP.rs, 14.Okt.2016, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navaro kao nekada

Barselona Lasa je nakon velikog preokreta slavila u Kazanju.

Prokletstvo Uniksa kada su dueli sa Barselonom u pitanju se nastavlja. Tim iz Kazanja nikada nije savladao Barselonu, a večeras su tome bili najbliži. Četa Jevgenija Pašutina imala je na šest i po minuta pre kraja utakmice 14 poena prednosti 58:44, ali ni to nije bilo dovoljno. Slavila je Barsa sa 69:63, a heroj pobede bio je tridesetšestogodišnji Huan Karlos Navaro.

Navaro je u poslednjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << deonici zabeležio 11 od svojih 13 poena i tako uz Džastina Dolmena(23p) i Anta Tomića(13p) bio najefiksaniji u pobedničkom sastavu. Mladi srpski reprezentativac Stefan Peno igrao je šest minuta i to vreme iskoristio da sakupi pet indeksnih poena. Zabeležio je dva pogotka uz tri uhvaćene lopte.

Što se tiče Uniksa stvarno je teško objasniti šta se desilo sa ekipom koja je igrala sjajnih 35 minuta i u potpunosti kontrolisala utakmicu. Najefikasniji u njihovom sastavu bio je Kit Lengford sa 14 poena, ali najbolji na parketu, definitivo, je bio Latevijus Vilijams koji je uz 12 poena uhvatio 15 lopti, od čega čak devet u fazi napada. Podbacio je španski plejmejker Kinjo Kolom, ne samo zbog dva postignuta poena i lošeg šuta iz igre(1/8) već zbog nerezonskog šuta za tri poena deset sekundi pre kraja pri rezultatu 66:63 za Barsu.

Priliku da se iskupi Uniks će u narednom kolu imati u Bambergu, dok se Barselona u derbiju kola sastaje sa Fenerbahčeom u svojom Blaugrani.

(foto: Euroleague)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.