Nataša Kovačević u stabilnom stanju

Izvor: B92, 08.Sep.2013, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Kovačević u stabilnom stanju

Povredjena košarkašica Srbije Nataša Kovačević je u stabilnom stanju posle saobraćajne nesreće.

Vlada Srbije i nacionalni savez angažovali su se da joj pomognu na svaki način.

Potpredsednica Košarkaškog saveza Srbije zadužena za žensku košarku Ana Joković rekla je agenciji Beta da se nalazi na putu ka bolnici u Đeru.

"Milica (Ivanović) je samo ugruvana i ona je puštena kući. Nataša je u stabilnom stanju, ali ima jake bolove. U kontaktu smo i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa porodicom, njen otac je sinoć stigao u bolnicu...Ja sam i dalje u šoku i ne znam ni šta bih rekla. Nadam se da ćemo pomoći devojčici da prebrodi tu tugu", rekla je Jokovićeva.

Ministar sporta Srbije Vanja Udovičić takodje je otputovao u Đer da obiđe Kovačevićevu.

Agenciji Beta je u subotu uveče u ministarstvu rečeno da će u saradnji sa Ministarstvom spoljnih poslova učiniti sve da pomognu 19-godišnjoj košarkašici.

Autobus Đera skrenuo je u subotu s puta, a u toj nesreći su poginuli trener i tim menadžer kluba, dok je Nataši Kovačević amputirana noga.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nataša Kovačević stabilno, pomažu savez i Vlada Srbije

Izvor: Beta, 08.Sep.2013

BEOGRAD, 8. septembra 2013. (Beta) - Povredjena košarkašica Srbije Nataša Kovačević je u stabilnom stanju posle saobraćajne nesreće, a Vlada Srbije i nacionalni savez angažovali su se da joj pomognu na svaki način...Potp.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.