Nastavljena rasprodaja u Radu, Mitrović u Mersinu!

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Jan.2013, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljena rasprodaja u Radu, Mitrović u Mersinu!

Veleobrt po meri Milana Mitrovića. Umesto u Belorusiji, dojučerašnji defanzivac Rada završio je u Turskoj i potpisao ugovor sa premijerligašem Mersinom.
Sve se iznenada dogodilo. Na kraju, ispalo je i bolje nego što sam mislio. Dobio sam sjajne uslove, bolje nego u Belorusiji, na predstavljanju me je dočekala svita novinara. Prijatno sam iznenađen – u kratkim crtama, preneo je Mitrović impresije sa lica mesta.
Bogat program očekuje već afirmisanog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << štopera u narednim danima. Posle promocije, danas je planirano da odradi i prvi trening sa novim saigračima na pripremama u Antaliji.
Neću imati prilike ni čestito da se upoznam sa Mersinom. Veliku pomoć očekujem od Milana Stepanova, prvotimca više turskih kluba. Samopouzdanje je moja snaga i verujem da ću se brzo nametnuti treneru Bulaku.
Mitrović je potpisao ugovor na tri i po godine. Nije zaboravio ni prethodne sezone, na Banjici i Zemunu.
Imao sam priliku da napredujem u oba kluba, po dolasku iz Prokuplja. Zahvalan sam svima, posebno treneru Marku Nikoliću. Rad je u mojim godinama na Banjici izrastao u jedan od najboljih srpskih klubova i zbog toga mi je posebno drago – podvukao je Milan Mitrović, po potpisivanju ugovora sa Mersinom.
Poslednje pojačanje turskog kluba moglo bi na teren već 13. januara. A na suprotnoj strani mogli bi da se nađu i njegovi bivši saigrači iz Rada, danas članovi Eskišehira – Andrej Mrkela i Goran Čaušić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Mitrović potpisao za Mersin

Izvor: B92, 03.Jan.2013

Januarski prelazni rok u Jelen Superligi ove godine vrlo je živ, ali igrači po pravilu napuštaju Srbiju...Seriju odlazaka produžio je defanzivac Rada Milan Mitrović, koji je potpisao za turski Mersin...Mitrović je u četvrtak predstavljen u tom klubu sa jugoistoka Turske, a odmah se seli u Antaliju,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.