Nastavljen Reli Dakar, Komt opljačkan

Izvor: B92, 02.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljen Reli Dakar, Komt opljačkan



Druga etapa na reliju 'Dakar 2005' duga 920 kilometara nije bila takmičarskog karaktera, tako da su se svi učesnici 27. trke praktično 'preseleili' u Granadu, gde se vozi poslednja etapa u Evropi.

Na prvoj etapi u 2005. godini vreme nije mereno, pa su svi, osim jednog vozača, došli do cilja. Najnesrećniji je bio Francuz Deni Komt, koji je opljačkan, pa nije mogao da nastavi takmičenje motociklista. Ukradeni su mu sav novac, kreditne kartice i dokumenta bez kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije mogao da nastavi vožnju.

Dok je Komt ostao da 'preraučanava' koliko ga je koštalo šest kilometara koje je vozio na reliju, ostali su se autoputevima Španije dovezli do Granade.

Poslednja 'evropska' etapa vozi se na vojnom poligonu u blizini Granade, a od 3. januara svi se sele u Afriku, gde se vozi do kraja relija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.