Nastavlja se suđenje Butoroviću, Čabriću i sudijama

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Dec.2011, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se suđenje Butoroviću, Čabriću i sudijama

U ponedeljak će se u Višem sudu u Novom Sadu, kojim predsedava sudija Svetomir Popović, nastaviti suđenje predsedniku Vojvodine Ratku Butoroviću, direktoru FC „Vujadin Boškov“ Milanu Čabriću, kao i trojici fudalskih sudija – Mihajlu Jekniću, Borislavu Kašanskom i Goranu Kovačiću.
Oni su osumnjičeni da su učestvovali u nameštanju rezultata utakmice 16. kola Super lige Mladost (Lučani) – Vojvodina 0:1, koja je odigrana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << 12. decembra 2007.
Budući da su odlukom Vrhovnog suda transkripti prisluškivanih razgovora izuzeti iz predmeta, jer se ne mogu uzeti kao dokazi, branioci okrivljenih predložili su na prošlom ročištu da veće Višeg suda u Novom Sadu donese rešenje o izdvajanju iz spisa iskaza optuženih i svedoka pribavljenih na pomenuti način.
Ovom zahtevu usprotivila se Veronika Vencel, viši javni tužilac, ali branioci su uzvratili da su delovi transkripta na nedozvoljen način pre bili dostupni sredstvima informisanja nego odbrani.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.