Nastavlja se rasprodaja Vošine dece...

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2015, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se rasprodaja Vošine dece...

Jedan od najtalentovanijih fudbalera sa Karađorđa Mirko Ivanić na radaru belgijskog Anderlehta

Novosadska Vojvodina po svemu sudeći nastavlja sa praksom puštanja velikih talenata u Evropu, pošto je nakon odlazaka Vanje i Sergeja Milinković Savića, Nemanje Radoje i Marka Poletanovića, na izlaznim Karađorđa još jedan biser omladinske škole Vujadin Boškov, Mirko Ivanić.

Za usluge ofanzivnog veziste >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Lala, koji je ove sezone postigao devet golova i sve oduševio razornim udarcem i osećajem za igru, prema pisanju belgijskih medija zainteresovan je tamošnji gigant Anderleht.

Odliv fudbalskih bisera u Novom Sadu neodoljivo podseća na situaciju koja se već godinama unazad dešava na beogradskoj Marakani. U nemogućnosti da se obezbede osnovna sredstva za funkcionisanje kluba, talenti se puštaju praktično u bescenje, pa će na njima umesto matičnih klubova zarađivati oni koji nisu učestvovali u njihovom stvaranju.

Takva situacija se značajno odrazila na rezultate Vojvodine u prolećnom delu ove sezone, gde je Lalama u jednom trenutku bila ugoržena i četvrta pozicija na tabeli, a tek će u narednom periodu, ukoliko se pod hitno ne prestane sa ovakvom tržišnom politikom, koja vodi u potpunu propast.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.