Izvor: N1 televizija, 13.Jun.2021, 20:45

Nastavlja se loša forma Srbije: Tek druga pobeda za Koreju

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je u 11. kolu Lige nacija u Riminuju od Južne Koreje rezultatom 3:1. Bio je to treći neuspeh za selekciju koju predvodi Aleksandar Vladisavljev, pa Srbija sada zauzima deseto mesto tabele sa 14 bodova – četiri pobede i sedam poraza.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

LIGA NACIJA: Nastavlja se loš niz Srpkinja

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021

Bez šansi za pobedu...Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je u 11. kolu Lige nacija u Riminuju od Južne Koreje rezultatom 3:1 (25:13, 23:25, 25:13 i 25:23)...Bio je to treći neuspeh za selekciju koju predvodi Aleksandar Vladisavljev, pa Srbija sada zauzima deseto mesto tabele sa 14...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.