Nastavlja se Atletikov teror iz prekida: Miranda presudio Almeriji (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2014, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se Atletikov teror iz prekida: Miranda presudio Almeriji (VIDEO)

Madriđani šest od sedam golova u ovoj sezoni postigli nakon prekida igre – 0:1

Potpuna perfekcija! Tako se može nazvati organizacija igre Atletiko Madrida prilikom izvođenja prekida, posebno kornera. Šampion Španije slavio je u Almeriji minimalnim rezultatom, a strelac jedinog pogotka bio je Miranda posle perfektnog kornera Kokea u 60. minutu – 0:1 (0:0).

Evidentno je da se Atletiko žestoko muči sa rivalima, ali mu prekidi za sada daju veštačko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << disanje. Impozantno deluje podatak da su Jorgandžije šest od sedam golova u ovoj sezoni postigli upravo nakon prekida, za koje protivnici bukvalno nemaju rešenja.

Odsustvom povređenog Mandžukića, suspendovani Simeone je bio prinuđen da u samom špicu napada igra sa „lažnim“ napadačem Antoanom Grizmanom.

Ipak, to nije davalo pravog rezultata tokom meča, čak ni nakon ulaska Alesija Ćerćija u poslednjih 20 minuta. Ipak, Atletiko je još jednom pokazao da ga interesuju samo bodovi, koj su ga ovoga puta vratili u sam vrh tabele.

Atletik Bilbao je nastavio da posrće. Baskijci su ovoga puta poraženi u Valjekasu, od domaćeg Raja sa 2:1, iako su poveli golom Adurica u 20. minutu. Junak preokreta domaćeg tima bio je Leo Baptistao, koji je prvi pogodak postigao u 39. minutu, a onda u samoj završnici doneo svojoj ekipi prvi trijumf u ovoj sezoni.

Viljareal je osvojio bod u Eibaru (1:1), iako je domaćin vodio od osmog minuta golom Aruabarene. Izjednačenje Žutoj podmornici doneo je Žerar Moreno u 71. minutu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.