Nastavite niz: Suarez, Mesi, Suarez...

Izvor: RTS, 04.Feb.2016, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavite niz: Suarez, Mesi, Suarez...

Slobodno se može reći, bez ikakve nedoumice, da je Barselona u finalu Kupa Kralja. Iako ima da se odigra i revanš u polufinalu. Ali, Barselona je savladala Valensiju sa 7:0 u prvom meču. Het-trik Mesija, četiri gola Luisa Suareza.
Gariju Nevilu ne svetaju ruže otkako je seo na klupu Valensije, a posle ove večeri, Englez verovatno razmišlja o prvom letu za rodni Mančester. U prvom meču polufinala >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kupa Kralja, Barselona je deklasirala Valensiju sa nestvarnih 7:0.

Istina, od Barselone se uvek može očekivati neočekivano, ponekad čak i nemoguće, ali u ovako važnoj utakmici, protiv sasvim pristojnog prvoligaša, Barsa je pokazala da je verovatno najbolji tim na svetu u ovom trenutku.
Luis Suarez i Leo Mesi su se poigravali sa jatom "slepih miševa" - Argentinac je postigao het-trik, njegov četvrti protiv Valensije, i postigao 499, 500. i 501. gol u karijeri. 
Njegov partner iz napada, Luis Suarez postigao je jedan više danas, a treći deo ubitačnog MSN napadačkog sistema Barse, Nejmar, promašio je penal.
Valensija je igrala bez isključenog Škodrana Mustafija čitavo drugo poluvreme, ali teško da bi i on na terenu nešto promenio, pošto je Barsa već vodila sa 3:0 do njegovog isključenja. 
Barsa je, dakle, sasvim sigurno, već u finalu španskog Kupa, a interesantno da je su na kraju meča i Leo Mesi i Luis Suarez dobili po loptu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.