Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jul.2020, 14:44

Nastavak streljačke sezone u avgustu

Takmičenja u streljaštvu nastaviće se po izmenjenom kalendaru u avgustu, trećim kolom Kupa Streljačkog saveza Srbije malokalibarskim oružjem za seniorski i juniorski uzrast i u gađanju vazdušnom puškom iz trostava za kadete i kadetkinje u Novom Sadu.

Kako je danas saopštio Streljački savez, novi termin takmičenja je 1. i 2. avgust.

Treće kolo trebalo je da bude održano prošlog vikenda, ali je Grad Novi Sad u petak uveo nove mere u cilju sprečavanja širenja >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << koronavirusa, pa je tada takmičenje odloženo za 18. i 19. jul.

Izvesno je da ni predstojećeg vikenda neće biti uslova za održavanje takmičenja i zato je doneta nova odluka o izmenama kalendara.

"Strelci su željni takmičenja, postoji interesovanje za učešće u trećem kolu. Zato smo odlučili da treće kolo ne otkazujemo, već da ga odložimo i iskoristimo slobodne termine u avgustu. Ujedno i finale Kupa je pomereno za sledeći mesec. Nadamo se da će se do avgusta steći uslovi da realizujemo takmičenja, uz poštovanje svih mera nadležnih organa", rekao je predsednik Stručne komisije Nikola Marić.

Finale Kupa zakazano je za 8. i 9. avgust, a prvobitni termin bio je 25. i 26. jul.

Ostala takmičenja nisu pomerana. Prema kalendaru usvojenom u maju, seniorsko i juniorsko prvenstvo države malokalibarskim oružjem, kao i Prvenstvo Srbije u gađanju iz trostava vazdušnom puškom, na programu su u drugoj polovini avgusta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.