Nastavak Serije A 13. ili 20. juna

Izvor: RTS, 25.Maj.2020, 08:18

Nastavak Serije A 13. ili 20. juna

Italijanski ministar sporta Vinćenco Spadafora izjavio je da bi fudbalska Serija A mogla da se nastavi 13. ili 20. juna.
Takmičenje u Seriji A prekinuto je pre više od dva meseca, a posle usvajanja medicinskog protokola, stekli su se uslovi za nastavak.

"Radimo na dva moguća datuma za nastavak sezone u Seriji A, a to su 13. i 20. jun. Stigao nam je protokol, koji je vrlo sličan onom koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << usvojen kada je reč o treninzima. U četvrtak ćemo imati definitivnu odluku", rekao je Spadafora, prenose italijanski mediji.
Ekipe su se već vratile "normalnim" treninzima ponedeljka 18. maja. Ukoliko bi jedan igrač tima bio pozitivan na koronavirus, cela ekipa mora u karantin 15 dana.
Prvi na tabeli Serije A je Juventus sa 63 boda iz 26 mečeva, Lacio je drugi sa bodom manje. Inter je sakupio 54 boda iz 25 mečeva, sledi Atalanta sa 48, takođe iz 25 odigranih kola. Peta je Roma sa 45, Napoli ima 39, a Milan 36...

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Buongiorno Italija: Vlahović sanja trofeje sa Fjorentinom, Miha vodi Bolonju na prvi trening

Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2020

"Sari Poter i trofej Lige šampiona", film koji priželjkuju u Juventusu..(Od dopisnika MOZZART Sporta iz Rima)..Ministar sporta Vinčenco Spadafora je opet uspeo da bude protagonista na naslovnicama italijanske sportske štampe: ovoga puta s predlogom da budu na nacionalnoj frekvenciji, dostupnoj svima, kombinovani...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.