Nastasić stiže kod Rajkovića u Majorku

Izvor: B92, 01.Sep.2022, 14:36

Nastasić stiže kod Rajkovića u Majorku

Srpski fudbaler Matija Nastasić blizu je tome da se priključi saigraču iz nacionalnog tima Predragu Rajkoviću u redovima Majorke, prenose italijanski mediji.

Nastasiću ugovor sa Fjorentinom ističe juna 2023, njegova plata je opterećenje za budžet italijanskog kluba, a srpski štoper želi da igra kako bi se izborio za mesto na Mundijalu u Kataru.

Transferom bi, dakle, bile zadovoljne sve tri strane, a ostalo je samo da se Fjorentina i Majorka dogovore oko visine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obeštećenja.

Golman reprezentacije Srbije Predrag Rajković ovog leta stigao je u Majorku iz Remsa za dva miliona evra i potpisao ugovor do 2026. godine.

Očekuje se da Fjorentina kao zamenu za Nastasića angažuje Dimitriosa Nikolaua iz Specije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.