Nastasić odbio Arsenal, iako je peti izbor Pelegrinija

Izvor: Sportal.rs, 03.Sep.2014, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastasić odbio Arsenal, iako je peti izbor Pelegrinija

Menadžer Mančester sitija Manuel Pelegrini rekao je pre nekoliko nedelja da je srpski reprezentativac Matija Nastasić peti izbor na poziciji centralnog beka, posle Martina Demikelisa, Vensana Kompanija, Mangale i Bojata. Na taj način potvrdio je da ne računa na njega tokom aktuelne sezone, pa je bio slobodan u izboru novog kluba.

Međutim, Nastasić je odlučio da ostane u klubu i bori se za mesto u ekipi. A mogao je da pređe u Arsenal, kako prenosi Miror. Srpski defanzivac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << poslednjeg dana prelaznog roka imao je šansu da se preseli u London, jer su “tobdžije” poslale konkretnu ponudu Sitiju, ali je Srbin odbio ponudu Arsena Vengera, pa će tokom sezone verovatno čekati da mu Pelegirni na kašičicu ukaže šansu.

(Foto: Beta/AP/Gene J. Puskar)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.