Nastasić najbolji mladi igrač Premijer lige?

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Mar.2013, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastasić najbolji mladi igrač Premijer lige?

Matija Nastasić bi jedini od svih igrača Mančester Sitija mogao sezonu da završi sa trofejom. U pitanju je nagrada za najboljeg igrača u sezoni Premijerlige, a u konkurenciji su svi igrači do 23 godine.
Nagrada postoji gotovo 40 godina, laureata biraju igrači. U prošlosti su pehar osvajali Vilšir, Milner, Kristijano Ronaldo, Sesk Fabregas, dva puta Vejn Runi, Džerard, Oven, Bekam, Fauler, Gigs, Gaskojn. Aktuelni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << vlasnik trofeja je Kajl Voker (Totenhem).
Uskoro će biti objavljena lista kandidata, a priča se da je Nastasić jedan od favorita za titulu.
Mladi Srbin (20) posle sjajne godine u Fjorentini prešao je prošlog leta u Mančester Siti i odmah izborio mesto u timu. Nastasić je sve na Ostrvu impresionirao mirnoćom i pas igrom. Odlično se uklopio u sistem koji forsira menadžer Roberto Manćini i ustalio se u paru sa kapitenom Vensnaom Kompanijem, gurnuvši u drugi plan Engleza Leskota i Kolo Turea.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastasić najbolji mladi igrač PL?

Izvor: B92, 31.Mar.2013

Srpski fudbaler Matija Nastasić, koji trenutno brani boje Mančester Sitija, favorit je za nagradu za najboljeg mladog igrača Premijer lige ove sezone...U konkurenciji za tu nagradu su svi fudbaleri do 23 godine, a među laureatima su bili Kristijano Ronaldo, Sesk Fabregas, Vejn Runi, Stiven Džerard,...

Nastavak na B92...

Nastasić najbolji mladi fudbaler Premijer lige?

Izvor: Press, 31.Mar.2013

Prestižno priznanje ima 40 godina dugu tradiciju, a među dobitnicima između ostalih bili su Kristijano Ronaldo, Sesk Fabregas, Vejn Runi, Stiven Džerard, Dejvid Bekam... Uskoro će biti objavljena zvanična lista kandidata, ali bez obzira da li će Nastasić na kraju poneti titulu najboljeg mladog...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.