Nastasić je dobar momak, ali je rekao da ne želi da igra za Srbiju

Izvor: B92, 06.Nov.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nastasić je dobar momak, ali je rekao da ne želi da igra za Srbiju"

Mladen Krstajić kaže da nije zlopamtilo i da, bez obzira na izjave Matije Nastasića i Luke Milivojevića, nema problem da ih ponovo pozove u nacionalni tim.

Nastasić i Milivojević su poručili da ne žele da igraju za reprezentaciju dok je selektor Krstajić, na čijem se spisku ponovo nisu našli pred duele sa Crnom Gorom i Litvanijom u Ligi nacija.

"Žao mi zbog izjava Nastasića da ne želi da igra za Srbiju jer je dobar momak i igrač. To je njegov stav i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bez obzira na izjave, na skeneru je i kad bude opet hteo da igra biće pozvan. Do tada je suludo pričati više o tome", rekao je Krstajić na konferenciji za novinare u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Za Milivojevića je takođe izjavio da nije otpisan.

"Posle prve izjave, gde sam licno prešao preko svega, pošto nisam sujetan, iznenadila me je nova izjava. Srbija mora da bude iznad svega. Nisam zlopamtilo, ali držim se onog što radim i svog stava. Ipak, i pored druge izjave, kad se zavrsi sve kako treba na kraju Lige nacija, opet nemam problem da u martu bude interesantan za reprezentaciju. Nikome vrata reprezentacije nisu zatvorena", kaže on.

Srbija 17. novembra čeka Crnu Goru, a tri dana kasnije Litvaniju na kraju grupne faze Lige nacija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.