Nasri opet razočarao Tobdžije, Čekićari slavili u derbiju, Marko Srbin rekao zbogom?! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasri opet razočarao "Tobdžije", "Čekićari" slavili u derbiju, Marko Srbin rekao zbogom?! (video)

Vest Hem slavio u londonskom derbiju, ali navijači imaju i razloga za brigu.

Na premijeri 22. kola Premijer lige, Vest Hem je na "Olimpijskom stadionu" dočekao Arsenal, a domaćin je uspeo da slavi sa minimalnih 1:0 (0:0).

Videli smo u sedmom minutu traljav pokušaj Nobla, da bi sedam minuta kasnije Lakazet bio u izglednoj prilici na drugoj strani. Prošao je Francuz kroz odbranu domaćina, tukao iz dobre pozicije, ali je Fabijanski uspeo da sačuva njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pokušaj, pokupio je napadač Arsenala odbitak, ali je potom šutnuo loptu daleko preko gola.

U 32. minutu solidna prilika za "Čekićare", tukao je Felipe Anderson sa ivice kaznenog prostora, ali je lopta prohujala pored leve stative.

Na drugoj strani četiri minuta kasnije svoj udarac iz udaljenosti oprobava mladi Genduzi, dobro je pokušao, ali je lopta otišla tik pored desne stative.

U sudijskoj nadoknadi najava raspleta, Deklan Rajs tuče glavom nakon kornera, ali loptu šalje pored gola.

A onda, posle samo tri minuta igre u nastavku, nakon akcije Vest Hema po desnoj strani, lopta dolazi do bivšeg igrača "Tobdžija" Samira Nasrija, on je ostavlja Deklanu Rajsu, a 19-godišnji Irac efektnim udarcem prosto cepa mrežu iza leđa Lena za 1:0 u korist domaćina.

Pripretio je Arsenal u 63. minutu preko Obamejanga, ali je lopta nakon njegovog udarca glavom otišla preko gola, da bi samo četiri minuta kasnije izglednu priliku propustio da u pogodak pretvori i Aleks Ivobi, šutirao je dobro, ali pored gola.

Postiže Obamejang gol u 84. minutu, ali se oglasio linijski sudija, Gabonac je bio u ofsajdu, te njegov pogodak nije bio priznat.

Do kraja nije bilo promene rezultata, Kolašinac je postigao pogodak u sudijskoj nadoknadi, ali i ni njegov gol nije bio priznat zbog ofsajda, velika pobeda Vest Hema, prva protiv Arsenala kod kuće posle 12 godina i veliko upozorenje za "Tobdžije" pred nastavak sezone.

Veliku pažnju skrenula je i situacija iz 71. minuta, kada je teren napustio Marko Arnautović, zamenio ga je Endi Kerol, a austrijski reprezentativac srpskog porekla je potrošio previše vremena da se pozdravi sa navijačima, pa se stiče utisak da se nastupom u derbiju oprostio od dresa "Čekićara".

The long wave goodbye? 👋👋👋

Has Marko Arnautovic played his last game for West Ham? ⚒#WHUARS pic.twitter.com/Bic6rUPH4c

— Goal (@goal) 12. јануар 2019.

Pisalo se danima o njegovom nezadovoljstvu, navodno ima astronomsku ponudu iz Kine, koji je više nego voljan da prihvati, izgleda da je uprava Vest Hema poklekla, rasplet ćemo ubrzo saznati.

Bilo kako bilo, Arsenal ostaje peti sa 41 bodom, dok je Vest Hem skočio na osmo mesto sa 10 bodova manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karma stigla Arsenal, izviždani Nasri spremio Vest Hemovu pobedu i prvenac Pepove želje! Da li smo videli sve od Arnautovića? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jan.2019

Pade konačno i taj Arsenal!  Čekali su navijači Vest Hema dan kada će uz balončiće od sapunice fudbalerima Arsenala servirati i hladan tuš u vidu poraza na svom stadionu, ma kako se on zvao. I konačno su ga dočekali, posle više od deceniju i kusur. Čekićari su maljem udarili Arsenal i...

Nastavak na MozzartSport.com...

Nasri asistirao za potop Arsenala

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2019

Debi francuskog fudbalera za Vest Hem nije prošao kako su navijači Arsenala želeli...Vest Hem je u prvom meču 22. kola sa 1:0 pobedio Topdžije na Olimpijskom "King Pauer" stadionu...Gol je postigao Deklan Rajs u 48. minutu, a prvenac u karijeri mu je namestio bivši igrač Arsenala Samir Nasri....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.