Nasr i Erikson ostaju u Zauberu

Izvor: B92, 23.Jul.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasr i Erikson ostaju u Zauberu

Ekipa Zaubera objavila je da će Felipe Nasr i Markus Erikson braniti boje švajcarskog tima i naredne sezone.

I Nasr i Erikson su u Zauber došli na početku ove sezone i u dosadašnjem delu ovogodišnjeg šampionata su osvojili 16, odnosno pet bodova.

Veoma sam srećan što Zauber veruje u moj potencijal. Do sada imam neke lepe uspomene na svoju prvu sezonu u švajcarskom timu. Imao sam odličan start i bitno je napomenuti da sam prve bodove osvojio već na prvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trci”, rekao je Erikson, kojem je najbolji rezultat ove sezone osmo mesto u Australiji.

Nasr je takođe svoj najbolji plasman ostvario u Australiji, gde je kao petoplasirani prošao kroz cilj.

Drago mi je što ću jođ jednu sezonu voziti za Zauberu. Mislim da je ovo važan korak u mojoj karijeri. Tokom prvog dela sezone sam prikupio mnogo iskustva, kako kao vozač, tako i kao osoba”, istakao je Nasr.

Predsednica Zaubera Moniša Kaltenborn istakla je da je produžetak saradnje sa Nasrom i Eriksonom pravi potez.

To što je potvrda stigla ovako rano pokazuje da naši vozači idu u pravom smeru. Imamo poverenje u njihov talenat i veštine. Obojica su bili solidni do sada, prikupili su iskustvo i brzo učili. Uživamo što ih imamo u timu, a uprkos tome što su mladi, veoma su profesionalni, i na stazi i van nje”, rekla je Kaltenbornova.

Naredna trka sezone Formule 1 vozi se u nedelju za Veliku nagradu Mađarske na stazi “Hungaroring”.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.