Nasmejaćete se kako je Austrija rešila problem sa pijanom maskotom Super-Leo (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Maj.2015, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasmejaćete se kako je Austrija rešila problem sa pijanom maskotom "Super-Leo" (VIDEO)

Bečki klub je pokazao sjajan smisao za humor

Sećate li se Super-Lea? Maskota bečke Austrije pojavila se super pijana na utakmici protiv Viner Nojštada, te je u ekspresnom roku zahvaljujući Internetu postala „zvezda dana“ širom sveta. Uzrok svemu bila je proslava 42. rođendana čoveka koji je angažovan za tu ulogu, a u slavlju pre utakmice preterao je u toj meri da je teturao nasred terena, pa su ga čak morali "spasavati" dežurni lekari.

Maskota bečke >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Austrije "Super-Leo" pijan kao letva (VIDEO)

Iako je nasmejao mnoge, bilo je jasno da će Super Leo, odnosno izvesni gospodin, ispaštati zbog svoje nepromišljenosti. Međutim, iz bečke Austrije pokazali su smisao za humor i zapravo povukli sjajan PR potez. Naime, na zvaničnoj klupskoj stranici, u najavi sutrašnjeg dvoboja sa Šturmom iz Graca, stavili su svoju maskotu pod listu povređenih.

Tako golmana Lindnera nema zbog bolesti, štopera Larsena muči koleno, vezistu Leitgeba butina, napadača Culehnera se oporavlja od povrede zadnje lože, a maskote Super Lea neće biti zbog problema s ravnotežom.

(Preuzeto: Germanijak.hr)

(FOTO: Screenshot/Youtube)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.