Izvor: Blic, 14.Jun.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslednici plavih asova

Naslednici plavih asova

Košarkaši YUBA lige sa šireg spiska za sastav reprezentacije Jugoslavije u sredu završavaju sa ciklusom pripremama za Olimpijske igre koje se odvijaju pod nadzorom trenera Željka Obradovića, Miroslava Nikolića, Darka Rusa i Ace Petrovića.

Atmosfera na treninzima je odlična, generacijski smo složni i svima je velika čast što imamo priliku da radimo sa našim najboljim trenerima. Silno smo motivisani, iako smo svesni da je na uži spisak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izuzetno teško izboriti mesto. Uostalom, zna se ko su najveći majstori, mi smo tu da učimo, vredno radimo, 'upijamo' svaku informaciju, tu je i Saša Obradović koji je mnogima uzor. Lično, čast mi je što sam u takvom društvu, što ljudi iz reprezentacije vode računa o igračima koji će jednog dana naslediti naše asove 'raportira' Ognjen Aškrabić, košarkaš FMP Železnika za koga je po nekim informacijama uoči prelaznog roka ozbiljno zainteresovana i Crvena zvezda. D. J. B.

Portugalci u sjajnim stilu savladali Engleze 3:2

Luis Figo ima najveće srce Večeras u Briselu (20.45) samo jedan meč na EP: Italija protiv domaćina Belgijanaca Željko Obradović sagledao košarkašku budućnost reprezentacije

Naslednici plavih asova

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.