Naši na klupi: Krstičić gledao trijumf Sampdorije, Janković poraz Verone od Intera

Izvor: Blic, 26.Okt.2013, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naši na klupi: Krstičić gledao trijumf Sampdorije, Janković poraz Verone od Intera

Fudbaleri Sampdorije otvorili su deveto kolo Serije A minimalnom pobedom nad Atalantom, a potom je Inter u pravoj maloj goleadi savladao ekipu Verone sa 4:2.

Đenovljani su do trijumfa došli u 57. minutu, a strelac jedinog gola gola bio je Mustavi na asistenciju Edera.

Nenad Krstičić je ceo meč odgledao sa klupe Sampdorije, kojoj je posao olakšao Nika, jer je zaradio crveni karton, pa je Atalanta skoro poslednjih pola sata igrala sa igračem manje.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << klupi je čitavu utakmicu proveo i Boško Janković, a u Milanu je "njegova" Verona pretrpela poraz od Intera koji je već posle 12 minuta nagovestio da će trijumfovati pred svojim navijačima. I, dok su oni izražavali protest protiv čelnka lige i njihovih pravila o uređenju tifo-scene, na terenu su se "nerazuri" razleteli. A imali su i pomoć gostiju: prvi gol za Inter zapravo je bio autogol Morasa, a samo dva minuta kasnije, u pomenutom 12, Palasio je povisio na 2:0.

Privremenu strepnju, kada je Verona smanjila zaostatak, otklonio je šest minuta posle tog gola Martinja svojim pogotkom Palasio, a kada je Rolando, nedugo nakon starta drugog poluvremena, povisio na 4:1, bilo je i definitivno jasno kome će pripasti bodovi sa ovog susreta.

Finiš meča obeležilo je isključenje rezervista Initera Belfodila i Veroninog defanzivca Morasa, koji su se sporečkali na terenu, pa su neposredno pred kraj utakmice morali pre vremena da pođu put svlačionica.

Serija A, 9. kolo:

Subota:

Sampdorija - Atalanta 1:0 (0:0)

(Mustafi 57)

Inter - Verona 4:2 (3:1)

(Moras 10 a.g, Palasio 12, Kambijaso 38, Rolando 56 - Martinjo 32, Romulo 71)

Nedelja:

12:30 Napoli - Torino

15:00 Bolonja - Livorno

15:00 Katanija - Sasuolo

15:00 Kjevo - Fjorentina

15:00 Juventus - Đenova

15:00 Parma - Milan

15:00 Udineze - Roma

20:45 Lacio - Kaljari

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Naši na klupi: Krstičić gledao trijumf Sampdorije, Janković poraz Verone od Intera

Izvor: Dzungla.org, 26.Okt.2013

Fudbaleri Sampdorije otvorili su deveto kolo Serije A minimalnom pobedom nad Atalantom, a potom je Inter u pravoj maloj goleadi savladao ekipu Verone sa 4:2.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.